De ce Universal Animal M Stak e folosit de cei care vor sa castige in masa musculara?

​   Fie ca esti un incepator sau un sportiv cu state vechi in lumea culturismului ori a fitnessului, sau pur si simplu este o persoana care iubeste sa faca miscare si sa aiba un corp bine lucrat , cu siguranta ai auzit , folosit sau macar te-ai gandit sa folosesti unul din produsele celor de la  Universal nutrition , in special din brandul lor cel mai cunoscut Animal
Fiind de atatia ani pe piata si castigand atatea premii , cei de la Universal , au confirmat prin gama lor de produse Animal ca, daca vrei rezultate care sa iti scoata corpul din anonimat , atunci cu siguranta trebuie sa alegi suplimente alimentare de cea mai buna calitate
M-Stak din gama Animal este un supliment din ingrediente naturale, fara hormoni, care se adreseaza , in principal, celor care doresc sa creasca masiv in masa musculara. In esenta , te va ajuta sa castigi acele kilograme de muschi mult dorite, asta daca nu a fost suficient de relevanta eticheta produsului .
​M-stak nu este doar un booster de testosteron, desi multe din ingredientele sale se vor regasi pe majoritatea suplimentelor de acest gen, functia lui principala fiind aceea de a ajuta cresterea de masa musculara acolo unde este mai dificil ( de exemplu in situatia ectomorfilor)
M-stak , ca si celelalte produse Animal, vine cu acele pungute de pastile, care sunt deja marca definitorie , deci nu ar fi o idee prea buna sa le aveti cu voi in aeroport sau vreun club de noapte , nu de alta, dar exista sa sansa sa fiti luati la intrebari cu privire la continutul acelor pungute suspecte cu pastile. De asemenea , daca aveti probleme in a inghiti un numar mare de pastile , la o singura servire poate ar trebui sa evitati acest produs, pentru a nu suferi accidente neplacute.
​Dar , sa terminam cu preambulul si sa vedem exact ce contine acest produs, din lista de ingrediente.

​   Producatorul a inclus pe saitul produsului o eticheta usor de citit , care permite consumatorilor sa faca o evaluare rapida a Animal M –Stak si sa determine daca acest supliment poate sa le fie de folos sau nu. Sa trecem in revista o parte din aceste ingrediente.
​Un blend de aminoacizi: cum ar fi L-taurina , L-leucina,L-carnitina, L-valina, si L –isoleucina. Aceasta formula tinteste sinteza de proteina din corp si ajuta la recuperarea musculara si a procesului general de constructie a masei musculare fara grasime.
​   Extract de Cyanotis Vaga : extractul din radacina acestei plante este folosit pentru a ajuta in recuperarea musculara, pentru a creste rezistenta la efort si apetitul sexual. Continand ecdysterone , aceasta planta este folosita in multe suplimente pentru culturisti, deoarece ajuta la accelerarea metabolismului si anabolismului si regleaza guloza la nivelul organismului.
​5-Methyl-y-Methoxyisoflavone este un flavonoid ce se gaseste intr-o varietate de ierburi , condimente , fructe si legume . Acest ingredient este utilizat pentru beneficiile pe care le are asupra circulatie sanguine si asupra sanatatii capilarelor. De asemenea poate reduce niveul de inflamatie din organism.
​   Muira Puama: folosit ca remediu traditional in Brazila, pentru un libido scazut, acest ingredient este folosit ca si tonic pentru sistemul nervos, cat si pentru a imbunatati functia cognitiva, astfel oferind o mai buna claritate in activitatile cotidiene si o mai buna concentrare in sala de sport.
​   Extract de schinduf ( fenugreek extract)
Utilizat pentru aportul adus in cresterea nivelului de testosteron din organsim, acesta este folosit de foarte mult timp pentru a creste apetitul sexual si virilitatea . Acest extract , insa, poate veni la pachet cu o serie de efecte secundare , cum ar fi o urina sau transpiratie cu miros ciudat, congestii nazale, diaree, greturi, tuse si in unele cazuri reactii alergice.
​   Pudra de seminte de guarana : utilizata ca un booster de energie , dar si ca un supliment pentru slabit, guarana este intalnita in numeroase bauturi energizante datorita continutului sau ridicat de cofeina
​Bioperine: care este de fapt un extract patentat din boabe de piper negru, care ajuta organismul sa metabolizeze si sa absoarba mai bine nutrientii pe care ii primeste organismul.
​    Eleutherococcus Senticosus: o planta din familia erbaceelor, foarte asemanatoare cu ginsengul, este utilizata chiar ca un substitut al acestuia si poate ajuta la reglare tensiunii arteriale si a imbunatati nivelul de energie din organism. Ca efecte secundare ce le poate genera sunt diaree, greturi , iritabilitate si insomnii.
​   Kudzu: o planta cataratoare nativa din China si Japonia si aclimatizata in SUA , kudzu este folosita pentru a ameliora durerile musculare , in tratamentul pojarului si in anumite intoxicatii.
​    Beta Sitosterol: etse un ingredient care se gaseste in numeroase legume si nuci. Acesta este folosit pentru a trata durerile si inflamatiile rezultate in urma exerctitiilor fizice. Are de asemenea efecte benefice in performantele sexuale si in tratare unor simptome de alergii , ori afectiuni autoimune.

​   Uitandu-ne la ingredientele Animal M-Stak , ne place ca producatorul a optat pentru a tine lucrurile cat mai nutural posibil, desi avem destul de multe ingrediente din care este compus produsul. Desi majoritatea ingredientelor , ca extractul de grepfruit, extractul din frunze de banaba sau pudra din scortisoara, ori colectia de aminoacizi sunt ingrediente foarte bune , unele ingrediente precum extractul de schinduf vin la pachet cu anumite riscuri in cazul utilizarii. De aceea se recomanda precautie pe perioada utilizarii acestui produs si a se urmari modificarile majore la nivelul organismului, iar daca apar efecte negative sa se inceteze administrarea si sa se adreseze cat mai repede unui medic.
​   Dar, in mare parte a cazurilor , utilizatorii acestui supliement nu au raportat efecte secundare serioase , deci nu exista informatii clare ca ar exista riscuri majore de apartie a unor reactii negative.

Cum functioneaza acest produs?
Diferitele complexe si ingrediente care alcatuiesc Animal M-Stak actioneaza pe mai multe paliere in organism pentru a creste masa musculara si energia corporala. Complexul natural de flavone/steroni contin ingrediente care transporta nutrientii necesari pentru o construtie eficienta de masa musculara fara grasime , imbunatatirea masei musculare , sintezei de proteina, retentiei de azot pentru a maximiza formarea de noi celule musculare. Complexul anti-catabolic de ingrediente ajuta muschii sa se recupereze mai rapid dupa antrenament, actionand asupra regulatorilor care raspund de cresterea musculara. Adaptogenii anabolici sunt un blend de ierburi care imbunatatesc rezistenta, reduc surmenarea atat musculara cat si mentala si ofera un boost sistemului imunitar. Complexul de potentare a insulinei maximizeaza productia de insulina din corp, care creste nivelul de glicogen existent in muschi si in alte celule din corp si astfel crescand capacitatea de efort a organismului . In cele din urma, Animal M-Stak , mai contine ingrediente care imbunatatesc absorbtia de nutrienti ori functioneaza ca stimulanti in cresterea nivelului general de energie al corpului.

Ca si o nota suplimentara , pastiluta rosie este cea care contine stimulantii, deci daca nu doriti sa luati asa ceva , doar indepartati acea pastila.

Bazandu-ne pe informatiile subliniate mai sus, putem spune ca Animal M-Stak contine ingrediente bune care au efecte cunoscute in cresterea nivelului de testosteron din organism, desi nu se stie punctual ( nefiind efectuate studii clinice utiliazand acest produs) , care sunt efectele acestui supliment, putandu-ne baza doar pe recenziile celor care le-au utilizat si care in marea lor parte sunt pozitive .
Acest produs are o utilizare destul de specifica si precisa, deci dacu nu sunteti un culturist cu intentii serioase sau un entuziast al fitnessului , care vrea sa depaseasca un platou instalat de prea multa vreme in corpul sau, atunci nu este foarte potrivit sa incercati acest produs.

​Ca dozare fiecare servire din Animal M-Stak este separata in mici pachetele care contin un amestec de tablete de mai multe culori si marimi. Universal Nutrition recomanda utilizarea in cicluri a acestui produs, si anume timp de 21 de zile sa administrati in fiecare zi cu 30-45 minute inainte de antrenament o doza din produs , iar apoi sa faceti 7 zile de pauza . In zilele fara antrenament , este indicat sa luati suplimentul intre mese, de preferat dimineata sau cel tarziu la pranz, pentru a nu crea probleme cu somnul , din cauza stimulantilor continuti.
​Este foarte important ca acest produs sa nu fie consumat de persoane sub 18 ani sau femei care sunt insarcinate ori alapteaza. Animal M-Stak contine flavone puternice si phytoecdysteroni, deci e important sa consultati un medic inainte de a utiliza produsul pentru a elimina riscul apartiei unor complicatii. Daca apar efecte secundare precum frisoane , dereglari majore ale somnului, greata, lipsa poftei de mancare, este recomandat sa nu se mai administreze produsul. Universal Nutrition recomanda sportivilor care sunt inscrisi in competii oficiale sa verifice in cadrul federatiilor ori asociatiilor sportive din care fac parte, daca ingredientele continute de acest produs nu sunt interzise la utilizare. Ca o recomandare generala , este bine sa consultati medicul de familie inainte de a adauga orice fel de supliment in dieta dumneavoastra.
​   Pentru a incheia , putem spune ca acest produs nu este pentru cei noi in lumea culturimului sau a fitnesului , pentru ca stim cu totii ca inceputul modelarii corporale si a adaugarii de kilograme noi de muschi este usor. Greul apare pe parcurs , cand acea crestere incetineste si chiar se opreste, cand lovim acele atat de blamate platouri. Si cand nu mai reusim sa le depasim , trebuie sa intelegem ca avem nevoie de schimbare si de sprijin . Aici intervine Animal M-Stak, care ne face sa nu renuntam la lupta si ne ofera acea mana de ajutor de care avem nevoie pentru a nu renunta , si a iesi invingatori din aceasta lupta.

 

Drepturile de Autor apartin de ProteineMag iar orice copiere, transcriere a acestui articol fara acordul nostru scris se supune LEGII nr.8 din 14 martie 1996
privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Daca v-a placut acest articol impartasiti-l prietenilor, colegilor si persoanelor care sunt interesate de a folosi acest produs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *