De ce Kre Alkalyn de la EFX este in continuare una dintre cele mai bune creatine de pe piata !

   Kre-Alkalyn® EFX reprezinta o realizare majora in suplimentarea de performanta, si asta datorita multi-patentatei tehnologii care duce la obtinerea creatinei cu pH „corect” . ​Cercetatorul si inovatorul din spatele acestei impresionante descoperiri este Dr. Jeff Golini, care a prin cercetarile sale a stabilit ca prin aducerea moleculei de creatina monohidrata la un pH de 12 , se creaza o creatina stabila si mult mai rezistenta la transformarea acesteia in creatinina. Acest proces este realizat printr-un proces de asa zisa „tamponare” , care creaza o protectie asupra moleculei prin pH ei ridicat. Prin acest proces Kre-alkalyn devine singura creatina monohidrata de pe piata de suplimente alimentare cu astfel de calitati.
​   Singurul ingredient continut de acest supliment este substanta patentata de EFX, adica Kre-Alkalyn, creatina monohidrata tamponata. Dupa cum o spune chiar numele acesteia, Kre-alkalyn este o creatina monohidrata al carei pH este ajustat la 12.
​   Creatina este un compus organic , care este prezent in mod natural in corpul nostru , si ajuta la furnizarea de energie tuturor celulelor din corp, in principal celulelor musculare. Acest lucru este obtinut prin cresterea formarii de adenosine triphosphate (ATP), care este „moneda de schimb” pentru generarea de energie in timpul unui efort. Mai exact , creatina inmagazineaza grupuri energetice de fosfati sub forma de fosfocreatina. In perioadele de stres ( efort sustinut), fosfocreatina elibereaza energie pentru a veni in ajutorul bunei functionari celulare din corpul nostru. Prin acest mecanism se explica cresterea nivelului de forta in urma suplimentarii organismului cu creatina. Dar aceasta actiune nu ajuta doar celulele musculare , vine de asemenea in ajutor si celulelor din creier , oase, ficat.
​   Daca pana la aparitia pe piata a Kre-alkalyn, grija principala in achizitionarea unui supliment de creatina era puritatea acestuia , acum Kre-alkalyn a introdus un nou standard, si anume stabilitatea , deoarece aceasta era influentata negativ de acizii si lichidele din organism la un pH de 6.9 sau mai putin. Acum prin aducerea creatinei la un pH de 12, conversia acesteia in creatinina este minimizata, astfel organismul poate beneficia de acea energie in plus oferita prin suplimentarea cu Kre-Alkalyn.
​    Creatinina este un reziduu chimic al creatinei, care , din pacate , nu contribuie cu nimic la imbunatatirea performantelor fizice .
​Un alt beneficiu, care vine la pachet cu eficienta marita a acestui produs inovator, este faptul ca nu mai necesita , la fel ca la produsele clasice de acest gen, o perioada de incarcare si ciclicizare. Aceasta insemna ca obtii beneficiile creatinei de la prima utilizare a acestui produs si intr-un mod mult mai consistent,fara sa mai fii nevoit sa astepti acea perioada de incarcare de 5-7 zile, in care organismul se adapteaza pentru a folosi o cantitate mai mare de creatina in urma suplimentarii.
​Si am lasat pentru final poate cel mai important aspect pentru unii dintre noi , si anume efectele secundare care apareau in mod normal la utilizarea creatinei monohidrat, la foarte multi dintre consumatori , si anume: balonari, crampe stomacale, diaree, greturi, varsaturi. ​Acestea au disparut aproape in totalitate la majoritatea utilizatorilor, cel putin din recenziile consumatorilor nu au fost constatate astfel de efecte secundare. Acest rezultat, atat de imbucurator a fost obtinut prin tehnologia patentata de stabilizare a pH creatinei ,ducand astfel la disparitia acelor deranjante efecte secundare.
​   Cat despre gust , capsulele nu au nici un fel de aroma exact ca si creatina monohidrata obisnuita, deci daca exista teama ca iti va ramane in gura un gust oribil de medicament , la ingerarea acestora, nu este cazul,atat timp cat se administreaza cu o cantitate suficienta de apa care sa elimine problemele de inghitire.
​Daca am vorbit despre ce poate sa faca acest produs , din punct de vedere chimic, tehnic, sa ne indreptam putin privirea si asupra recenziilor utilizatorilor sai. Majoritatea celor care au folosit acest supliement au raportat o crestere evidenta forta. Chiar daca nu se poate stabili inca foarte precis care sunt diferentele dintre acest produs Kre-alkalyn si creatina monohidrata clasica in ceea ce priveste cresterea in forta, este mult mai important ca acest rezultat se obtine fara a mai aparea acele suparatoare efecte secundare, deoarece persoane care in trecut raportau balonari,crampe, greturi , in urma utilizarii creatinei monohidrat, au precizat ca acestea au disparut complet de la inceperea utilizarii Kre-alkalyn. Acest aspect ar trebui sa fie mai mult decat suficient pentru a inclina balanta in favoarea acestui produs revolutionar.
​Ca si doze de administrare producatorul recomanda 2 capsule pe zi , dar majoritatea celor care iau creatina consuma intre 2.5 si 5 g pe zi , deci la 750 mg /capsula care este formatul produsului, puteti consuma intre 3 si 6 capsule pe zi , in functie de constitutia fiecaruia si de obiectivele stabilite. Cea mai potrivita perioada de administrare a Kre –alkalyn este dupa antrenament, dar nu este cu nimic gresit sa impartiti dozele inainte si dupa antrenament.
Raportat la pret , este, dupa cum era de asteptat, mai scump decat creatina monohidrata obisnuita. Dar acest aspect nu se simte foarte tare in bugetul dumnevoastra , rezervat suplimentelor, deoarece creatina monohidrata in sine este un produs foarte ieftin . Astfel efortul financiar nu va fi unul simtitor, iar pentru beneficiile pe care le aduce si pentru faptul ca a reusit , prin formula sa inovatoare ,sa elimine efectele secundare merita fiecare banut cheltuit. Asta, bineinteles, daca sufereati de acele efecte secundare. Daca nu, atunci ar trebui sa il incercati doar pentru a vedea daca poate sa va ofere mai mult decat suplimentul dumneavoastra obisnuit de creatina monohidrata. Utilizatorii experimentati de suplimente nutritive cunosc faptul ca, uneori este util si chiar necesar sa mai incercam si produse noi din aceeasi gama, deoarece corpul nostru are o capacitate impresionanta de adaptare.
​    Cu acestea spuse , nu trebuie sa mai subliniem , ca este de inteles, de ce este unul dintre cele mai vandute produse de pe piata suplimentelor nutritive . Creatina de calitate premium din acest produs este indubitabila, iar rezultatele oferite, fac din Kre-alkalyn produsul pentru care opteaza foarte multi dintre pasionatii de sporturi in care nevoie de energie , forta este atat de necesara.

Drepturile de Autor apartin de ProteineMag iar orice copiere, transcriere a acestui articol fara acordul nostru scris se supune LEGII nr.8 din 14 martie 1996
privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Daca v-a placut acest articol impartasiti-l prietenilor, colegilor si persoanelor care sunt interesate de a folosi acest produs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *